Hovick Behboo
Articles
بررسی پیش نویس منشور حقوق شهروندی از نگاه حقوق اقلیتهای دینی

بررسی پیش نویس منشور حقوق شهروندی از نگاه حقوق اقلیتهای دینی

در بسیاری از کشورهای مترقی دادگاه های قانون اساسی بر عملکرد دستگاههای اجرایی و قضایی به جهت اجرای کامل قانون اساسی نظارت می نمایند. در ایران نیز وفق اصل یکصد و سیزدهم قانون اساسی رئیس جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است لیکن راهکارهای عملی این نظارت هنوز به منصه ظهور نرسیده است. در دوران دولت اصلاحات، نهادی تحت عنوان هیات نظارت بر قانون اساسی به منظور کمک به رئیس جمهور در اجرای وظیفه «اجرای قانون اساسی» تشکیل گردید
سخنرانی در پنل سازمان ملل ژنو

سخنرانی در پنل سازمان ملل ژنو

اقلیتهای دینی ایرانی در کنار سایر هموطنان مسلمان خویش در کلیه مقاطع و زمانها، شانه به شانه در صحنه های انقلاب، دفاع مقدس و سازندگی و غیره حضور داشته اند و بدون چشمداشت از هیچ فداکاری کوتاهی نکردند .گواه این مدعا حضور تعداد زیادی از آزادگان است که سالهای اسارت را برای دفاع از میهن به جان خریدند همچنین قبور مبارک و مقدس شهدای اقلیت های دینی اعم از مسیحی، زرتشتی و کلیمی است که در هشت سال جنگ نابرابر از تمامیت ارضی و جان و ناموس هموطنان خویش دفاع نمودند.

مخابرات هم در ارسال پیامک های ناخواسته مسئول است

چندی است صدای زنگ پیامک های ناخواسته آرامش مشترکان تلفن همراه را بر هم زده است. تصور کنید پس از یک روز کاری سخت، هنگام استراحت نیمه شب صدای زنگ پیامک های ناخواسته خواب را از چشمان شما برباید و وقتی پیامک را بررسی می کنید، می بینید تبلیغ فلان فروشگاه یا موسسه است. از آنجایی که شرکت مخابرات، مراکز صنفی و تشکل های اجتماعی، گاهی در ازای دریافت وجه مشخصات و اطلاعات شماره تماس های اعضای خود را جهت انجام تبلیغات به متقاضیان واگذار می کنند، این اقدام نیز به هیچ وجه با اجازه قبلی صاحبان امتیاز خط تلفن های همراه نیست.

پاسخ به نوشتار (سرنیزه نفرین شده سرنوشت) مجله دانستنیها

در کمال شگفتی و تعجب خلاصه یادداشت  مربوط به نیزه نفرین شده سرنوشت. به شرح صفحه 94 لغایت صفحه 97 شماره 34 مورخ 8 مردادماه سال 1390 آن مجله را مطالعه نمودم. شگفتی از اینکه آیا این مجله تحت عنوان «دانستنیها» همان مجله وزین و جامع علمی است که من و همکلاسیهای دوران مدرسه، اطلاعات علمی و عمومی دوران جوانی خود را مدیون آن هستیم!؟

فلسفه و تعامل بین اصحاب ادیان

امروز در جهان شاهد حوادث ناگواری هستیم. استفاده ابزاری از دین و تغییر نحوه تنازعات مربوط به آن موجب شده که هر روز حوادث تلخ و ناگواری اتفاق بیافتد. گروهی معدود با سوء استفاده از باورهای دینی عامه مردم موجب افراطی گریهای دینی شده اند.